Lectuurkraam

Elke eerste zaterdag van de maand...

Dan staat er een lectuurkraam in het centrum van Schiedam, in de Lange Kerkstraat, vlak naast de ingang van de Grote Kerk en op  een paar stappen afstand van het ABC winkelcomplex.

Deze lectuurkraam wordt verzorgd door vrijwilligers van de voormalige Christelijke Gereformeerde Kerk te Schiedam en van de Hersteld Hervormde Gemeente  van Schiedam (de Plantagekerk).

De lectuurkraam opereert onder de naam CONTACT. Die naam geeft aan dat wij graag in contact met u willen komen. En  we willen graag met de wereld delen de boodschap van God, Die deze wereld niet aan haar lot heeft overgelaten, maar Die wil dat mensen naar Hem luisteren en Die hoort wat mensen tegen Hem zeggen.

Van ongeveer 11.00 tot 15.30 kunt u bij ons terecht. Als u toch door de Lange Kerkstraat loopt voor uw zaterdagse boodschappen of als u het wekelijkse inloopconcert om 15.00 in de Grote Kerk bezoekt, dan nodigen we u van harte uit om even bij onze kraam stil te staan.

U kunt rustig rondkijken tussen onze boeken en brochures, een folder meenemen, of gewoon even een praatje maken.

Kijk verder op mijnrust.nl.